Asset Management

I en verden, hvor ejendomsmarkedet konstant udvikler sig, er det afgørende at have en partner, der ikke bare følger med, men er et skridt foran. Med vores mangeårige ekspertise inden for aktiv ejendomsforvaltning, herunder både Asset Management og Property Asset Management, positionerer vi os som den foretrukne rådgiver for dem, der ønsker mere end bare forvaltning. Vi tilbyder en 360-graders service, der er skræddersyet til at maksimere værdien af din ejendomsportefølje.

Get in touch
Ejendomsudvikling gennem...

Aktiv Ejendomsforvaltning

Vi har mange års erfaring i aktiv ejendomsforvaltning – både Asset Management og Property Asset Management – og vores rådgivning til vores kunder tager afsæt i indgående indsigt i jura, økonomi, ejendomsudvikling, kontraktoptimeringer, håndtering af lejere og markedskendskab.

Vores tilgang er baseret på en dybdegående forståelse af jura, økonomi, ejendomsudvikling, kontraktoptimering, lejerhåndtering og et skarpt øje for markedsudviklingen. Vi arbejder systematisk og operativt – og kombinerer analyse, strategi, høj faglig indsigt og praktik i forvaltningen af vores kunders ejendomsportefølje.

Vi tilbyder også Asset Management support for dem som har egen Asset manager funktion.

 

Get in touch

Rådgivning i hele værdikæden

Vores ekspertise spænder vidt, men vores fokus er laser-skarpt.

Vi ved, at hver ejendom og hver investor er unik, og derfor tilpasser vi vores strategier for at imødekomme dine specifikke behov og mål. Uanset om det handler om at optimere kontrakter for at sikre de bedste vilkår, navigere i komplekse juridiske landskaber, eller udvikle og implementere bæredygtige forbedringer, der øger ejendommens værdi, er vi på sagen.

Vi tilbyder rådgivning i hele værdikæden fra købsprocessen til den løbende optimering af ejendommens værdi frem til et evt. salg af ejendommen eller ejendomsporteføljen – det vi kalder ”Portfolio Legal Services”.

 

Get in touch
BJØRNSHOLM firmacykler, bæredygtighed

Book et møde! 

Get in touch

Inspireret af Jørgen Leths
“Alt på plads, plads til alt”,
motiveres jeg til at skabe orden,
hvilket åbner op for nye muligheder, idéer og vækst…

Per Bjørnsholm
CEO, Advokat, MBA

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.