Property Management

Vi har stor erfaring med administration af både bolig- og erhvervsejendomme, og vi gør meget ud af at have et personligt og tæt forhold til vores kunder med stort kendskab til de enkelte ejendomme, hvilket betyder at du som kunde altid har en kontaktperson.

Get in touch

Aktiv ejendomsadministration

Ejendomsadministration er en vigtig disciplin inden for fast ejendom, der involverer den daglige drift, vedligeholdelse og generelle ledelse af en ejendomsportefølje. Det omfatter en bred vifte af opgaver og ansvarsområder med det formål at opretholde og maksimere værdien af ejendomme, samtidig med at ejernes og lejernes behov imødekommes.

Her er nogle af de nøgleelementer, der udgør ejendomsadministration:

Get in touch

Lejeradministration

Ejendomsadministratorer administrerer hele lejeprocessen, herunder markedsføring af ledige enheder, screening af lejere, udarbejdelse af lejekontrakter og opkrævning af husleje og generel lejer-korrespondance.

Vedligeholdelse

Ejendomsadministratoren er med til at sikre vedligeholdelsen af ejendommene, hvilket inkluderer regelmæssig inspektion, reparationer, og istandsættelser. Målet er at sikre, at ejendommene forbliver i god stand og opfylder gældende sikkerheds- og sundhedsstandarder.

 

Økonomi

Dette omfatter oprettelse og styring af ejendommens budget, regnskabsføring, håndtering af ejendommens bankkonti og økonomisk rapportering til ejere eller investorer og udarbejdelse af forbrugsregnskaber.

Vi er samtidig specialister i udarbejdelse af omkostningsbestemt husleje samt forbedringsvarslinger og har stor erfaring i at håndtere husleje og ankenævnssager netop indenfor disse områder.

Lovligholdelse

Samtidig tilbyder vi erfarne og veluddannede administratorer, som er opdateret på de lejeretlige regler, herunder bygningskoder, miljøstandarder og lejelove, hvorved sikres en korrekt udført administration med fokus på løbende optimering af ejendommen.

Kontraktstyring

Dette kan indebære forhandling, indgåelse og opfølgning på kontrakter med leverandører og entreprenører for tjenester som rengøring, vedligeholdelse, og istandsættelser.

Kundeservice

Ejendomsadministrator fungerer som et kontaktpunkt mellem ejere og lejere. De håndterer lejeres anmodninger, klager og spørgsmål og arbejder for at sikre lejer-tilfredshed og trivsel.

Rapportering og kommunikation

Ejendomsadministratorer leverer regelmæssig rapportering til ejere eller investorer om ejendommens præstation og økonomiske sundhed. De kommunikerer også vigtige opdateringer og beslutninger.

Porteføljeoptimering

Ejendomsadministratorer hjælper med at udvikle strategier til at optimere ejendomsporteføljen ved at identificere muligheder for vækst, reduktion af omkostninger og forbedring af indtjeningen, læs mere under asset management.

BJØRNSHOLM firmacykler, bæredygtighed

Book et møde! 

Get in touch

Inspireret af Jørgen Leths
“Alt på plads, plads til alt”,
motiveres jeg til at skabe orden,
hvilket åbner op for nye muligheder, idéer og vækst…

Per Bjørnsholm
CEO, Advokat, MBA

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.