Charlotte Skovgaard

-

Charlotte har været en værdsat del af BJØRNSHOLM siden 2016, hvor hun tilsluttede sig holdet som kommunikationsansvarlig med ansvar for virksomhedens kommercielle strategi samt forretningsudvikling.

Charlotte bidrager med strategisk- og digital planlægning, go-to-market strategier og lederskab. Hun er altid hurtig til at identificere og dele trends samt digitale behov og skaber sammenhængende kommunikationsoplevelser på tværs af alle kontaktpunkter.

Hendes rådgivning og strategiske input til CEO har spillet en afgørende rolle i udformningen og realiseringen af virksomhedens visioner og mål.

Highlights

2016 - present

Joinede BJØRNSHOLM

2023

Rhetor Kommunikationskursus

Areas of expertise

Vi tilbyder dig aktiv forvaltning af ejendomme.

I virksomhedens strategiske opbygning er det afgørende at integrere initiativer, der styrker virksomhedsbrandet og positionerer det på markedet. Dette indebærer udvikling af kommercielle strategier, der engagerer medarbejderne til at fungere som virksomhedsambassadører og aktivt bidrager til virksomhedens succes. Dette skaber et dedikeret og højt motiveret team af medarbejdere, der er godt rustet til at imødekomme branchens behov og levere langvarige, værdiskabende løsninger.

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37