BJØRNSHOLM firmacykler, bæredygtighed

Advokater med ejendomsjura

I BJØRNSHOLM Advokater yder vi rådgivning af højeste kvalitet. Du får professionel rådgivning af en specialiseret advokat. Vi er problemløsere, der drives af at gøre en positiv forskel. Det betyder, at vi altid er klar til at komme med et nyt perspektiv på dine juridiske, kommercielle eller strategiske spørgsmål og overvejelser.

Get in touch
Mange års erfaring i branchen

Vi hjælper med at planlægge, finansiere, erhverve og udvikle fast ejendom

Vi giver dig overblik og tilbyder ejendomsstrategi til din ejendomsportefølje. Vi tilbyder specialiseret juridisk rådgivning og professionel sparring inden for alle aspekter af fast ejendom og ejendomsmarkedet. Vi bistår dig med planlægning, finansiering, erhvervelse og udvikling af fast ejendom.

Get in touch

Specialiseret juridisk rådgivning

Vi tilbyder specialiseret juridisk rådgivning og professionel sparring inden for alle aspekter af fast ejendom og ejendomsmarkedet.

Vi har mange års erfaring i branchen. Derfor ved vi, at forudsætningen for at rådgive vores klienter optimalt er gedigen indsigt i jura, økonomi, bygningsdrift, indgående kommercielt markedskendskab og ikke mindst en tæt klientrelation.

Hvem er vores klienter?

Blandt vores klienter er ejendomsinvestorer, privatpersoner, små og mellemstore erhvervskunder, finansielle institutioner, danske og udenlandske fonde, selvejende institutioner, almene bolig-organisationer, ejendomsskaber og private selskaber, herunder private projektudviklere og deres ejere.

Vi har klienter som køber deres første bolig, og vi har klienter som køber/sælger ejendomme til/fra i deres porteføljer.

Professionelle samarbejder

Vi har et omfattende professionelt netværk, herunder revisorer, banker, realkreditinstitutioner, ejendomsinvestorer, tekniske rådgivere og entreprenører, som vi efter ønske kan aktivere for at sikre de bedste løsninger for vores klienter.

Herudover arbejder vores advokater tæt sammen med vores inhouse Drift & Bygherrerådgivningsafdeling, om at identificere og minimere risici i forbindelse med ejendomsprojekter og ejendomsadministration.

 

Tillidsbaseret samarbejde med vores klienter

Kontakt os

Bag BJØRNSHOLM Advokater står et stærkt hold, som tilbyder specialiseret juridisk rådgivning og professionel sparring inden for en række retsområder.

Vi udviser en vedvarende nysgerrighed og er konstant åbne for nye professionelle udfordringer.

Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

BJØRNSHOLM Advokatanpartsselskab
Bredgade 25F
1260 Kbh. K

+45 33 31 10 02
info@bjornsholm.com

CVR:  36 48 49 18

Bank:
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Selskabsform:
Advokatanpartsselskab

Get in touch
BJØRNSHOLM firmacykler, bæredygtighed

Book et møde! 

Get in touch

Inspireret af Jørgen Leths
“Alt på plads, plads til alt”,
motiveres jeg til at skabe orden,
hvilket åbner op for nye muligheder, idéer og vækst…

Per Bjørnsholm
CEO, Advokat, MBA

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.