Boliglejeret

Det skaber værdi for både udlejer og lejer, at indgå beboelseslejekontrakter. Generel overholdelse af reglerne i lejelovgivningen, herunder eks. vedrørende lejefastsættelse, ind- og fraflytning, brug af det lejede og den løbende vedligeholdelse, skaber tryghed og sikrer et godt forhold mellem lejer og udlejer.

Get in touch
Optimer din erhvervslejeaftale

Ekspertise i erhvervslejeret for virksomheder

I en verden, hvor bolig- og erhvervslejeretlige spørgsmål kan være både komplekse og indflydelsesrige, står vi klar til at yde professionel rådgivning og stærk juridisk bistand.

Vores team af erfarne advokater specialiserer sig i alle aspekter af bolig- og erhvervslejeret, og vi er dedikerede til at sikre, at vores klienters rettigheder og interesser beskyttes og fremmes.

Get in touch
Er du professionel udlejer?

Vi udarbejder og administrerer beboelseslejekontrakter

Vi har mange års erfaring med at forhandle, udarbejde og administrere beboelseslejekontrakter for professionelle udlejere, i alle typer af ejendomme. Vi kender faldgruberne og har indgående markedsindsigt.

Vi rådgiver om de forhold, som kan bidrage til optimering af lejeforholdet, uanset om der for ejendommen er en kort eller lang exitstrategi.

Get in touch
Erfarne advokater, dybt forankret i ejendomsbranchen

Juridisk og kommerciel rådgivning fra branchens eksperter

Vores advokater har erfaring som direktører i ejendomsselskaber, boligdommere og deltager aktivt i brancheforeninger og udvikling af branchen.

Vi tilbyder specialistrådgivning om boliglejemål, herunder ved due diligence med gennemgang af boliglejekontrakter, fører nævns- og retssager på området herunder sager om det lejedes værdi, ophævelse af lejemål mv., udarbejder strategier for ejendommens vedligeholdelse i forhold til finansiering gennem lejen, udvikler ejendommen i form af eks. Altanprojekter, elevatoropsætning, omdannelse fra bolig til erhverv mv..

Har du brug for juridisk og kommerciel rådgivning og sparring vedrørende beboelseslejekontrakter, så kontakt os for en drøftelse af, hvorledes vi bedst kan hjælpe dig.

Get in touch

Vi tilbyder specialistrådgivning om boliglejemål, herunder ved due diligence med gennemgang af boliglejekontrakter, fører nævns- og retssager på området herunder sager om det lejedes værdi, ophævelse af lejemål mv., udarbejder strategier for ejendommens vedligeholdelse i forhold til finansiering gennem lejen, udvikler ejendommen i form af eks. Altanprojekter, elevatoropsætning, omdannelse fra bolig til erhverv mv.

Har du brug for juridisk og kommerciel rådgivning og sparring vedrørende beboelseslejekontrakter, så kontakt os for en drøftelse af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Get in touch
BJØRNSHOLM firmacykler, bæredygtighed

Book et møde! 

Get in touch

Inspireret af Jørgen Leths
“Alt på plads, plads til alt”,
motiveres jeg til at skabe orden,
hvilket åbner op for nye muligheder, idéer og vækst…

Per Bjørnsholm
CEO, Advokat, MBA

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.