Fast ejendom

Vi er specialister i fast ejendom. Vi tilbyder højt specialiseret juridisk rådgivning og professionel sparring inden for alle aspekter af fast ejendom og ejendomsmarkedet.

Get in touch
Ekspertise i Fast Ejendom

Avanceret juridisk rådgivning og sparring

Som eksperter i fast ejendom tilbyder vi avanceret juridisk rådgivning og professionel vejledning inden for alle områder af fast ejendom og ejendomsmarkedet. Med vores omfattende erfaring og dybdegående kendskab til ejendomsjura, økonomi, og ejendomsudvikling, sikrer vi målrettet og kundespecifik rådgivning.

Get in touch

Portfolio Legal Services

Vi tilbyder rådgivning i hele værdikæden fra købsprocessen til den løbende forvaltning og optimering af ejendommens værdi frem til et evt. salg af ejendomsporteføljen – det vi kalder ”Portfolio Legal Services”.

Kontakt os

Værdiskabende løsninger i hele processen

Vi bistår med ejendomstransaktioner og projektudvikling i hele processen og tilbyder komplette værdiskabende løsninger, der er skræddersyet til vores klienters konkrete ønsker og behov.

Vores klienter

Blandt vores klienter er boligejere, ejendomsinvestorer, små og mellemstore erhvervskunder, finansielle institutioner, både danske og udenlandske fonde, selvejende institutioner, almene boligorganisationer, ejendomsselskaber og private selskaber, herunder private projektudviklere og deres ejere.

Rådgivning inden for fast ejendom

Har du brug for rådgivning og sparring inden for fast ejendom eller ejendomsmarkedet, så kontakt os for en drøftelse af, hvorledes vi bedst kan hjælpe dig.

Vi fører også retssager og voldgiftssager indenfor vores specialer.

BJØRNSHOLM firmacykler, bæredygtighed

Book et møde! 

Get in touch

Inspireret af Jørgen Leths
“Alt på plads, plads til alt”,
motiveres jeg til at skabe orden,
hvilket åbner op for nye muligheder, idéer og vækst…

Per Bjørnsholm
CEO, Advokat, MBA

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.