Byggeri og entrepriseret

Vi har mange års erfaring i at yde juridisk og kommerciel rådgivning i bygge- og entreprisesager med fokus på, at sikre den bedste byggeproces og vores kunders retsstilling

Get in touch
Hvem er du som kunde?

Fra idé til færdigt projekt

Hvad enten du er en privat bygherre, ejendomsudvikler, boligorganisation, fond, selvejende institution, ejendomsinvestor, entreprenør eller teknisk rådgiver, så bistår vi dig gennem hele processen fra idé til det færdige projekt.

Get in touch
Fra idé til afslutning

Din juridiske partner i byggeprojekter

Vi tilbyder målrettet og løsningsorienteret rådgivning i byggesager. Vores ekspertise dækker hele byggeprocessen, fra de indledende idéer og planlægning til det færdige projekts afslutning.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at alle aspekter af dit byggeprojekt bliver håndteret effektivt og professionelt. Vores team af erfarne advokater guider dig trygt gennem de juridiske og tekniske udfordringer, der kan opstå undervejs, sikrende at dit projekt forløber smidigt og produktivt.

Get in touch

Juridisk ekspertise til dine byggeprojekter

Byggeprojekter kræver dybdegående juridisk ekspertise for at sikre en vellykket gennemførelse. Uanset om det drejer sig om store erhvervsbyggerier, almene byggeprojekter eller private byggerier, forstår vi hos BJØRNSHOLM kompleksiteten og de mange juridiske udfordringer, der kan opstå.

Effektiv juridisk styring i byggeprojekte

Vores team håndterer effektivt alle juridiske aspekter, sikrer klar kommunikation mellem alle involverede parter – fra byggetekniske rådgivere til investorer – og leverer den nødvendige indsigt og overblik, der kræves for at navigere i byggeprocessens særlige regler.

Fuldendt rådgivningsproces i byggesager

Med os ved din side er du garanteret en grundig forberedelse og succesfuld realisering af dit byggeprojekt.

BJØRNSHOLM firmacykler, bæredygtighed

Book et møde! 

Get in touch

Inspireret af Jørgen Leths
“Alt på plads, plads til alt”,
motiveres jeg til at skabe orden,
hvilket åbner op for nye muligheder, idéer og vækst…

Per Bjørnsholm
CEO, Advokat, MBA

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37