2.4 Betaling af husleje og tilmelding til BS

Ved at følge denne vejledning kan du sikre en korrekt og rettidig betaling af din husleje og undgå eventuelle unødvendige forsinkelser og gebyrer.

3 min.

Jacob Bjørnsholm Madsen

Modtagelse af lejeopkrævning:

Lejen indbetales via den lejeopkrævning, som vi udsender med post den første gang og herefter elektronisk i slutningen af hver måned. Betalingen af lejen skal ske senest den 1. hverdag i måneden, medmindre der står andet i din lejekontrakt.

Betalingsfrist:

Betaling af huslejen skal ske senest den 1. hverdag i måneden, medmindre der er specifikke instruktioner i din lejekontrakt.

Tilmelding til Betalingsservice (anbefalet):

Når du modtager din første opkrævning, bør du tilmelde din lejebetaling til betalingsservice (BS) i din bank. Dette sikrer, at din husleje altid bliver betalt rettidigt. De oplysninger, du skal bruge for tilmelding til betalingsservice, fremgår af den første lejeopkrævning. Hvis du ikke tilmelder dig betalingsservice (BS), vil du blive opkrævet et månedligt administrativt gebyr på 25 kr., da det giver ekstraarbejde for administrationen at betalingen ikke sker via betalingsservice.

Oplysninger til Betalingsservice:

Alle oplysninger, du behøver for tilmelding til betalingsservice, vil fremgå af den første lejeopkrævning.

Kontakt ved manglende indbetalingskort:

Hvis du ikke modtager dit indbetalingskort som forventet, bedes du kontakte os på info@bjornsholm.com. Vi vil sørge for, at du får tilsendt et indbetalingskort og de nødvendige oplysninger så hurtigt som muligt. Skriv en mail med dit lejemålsnummer samt “manglende indbetalingskort” i emnefeltet.

Spørgsmål og henvisning:

Hvis du har spørgsmål vedrørende betalingen, er du velkommen til at kontakte os. Bemærk, at der kan være visse spørgsmål, vi ikke kan hjælpe med, og i disse tilfælde vil vi henvise dig til din bank.

Betalingsserviceaftalens behandlingstid:

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 30 dage, før betalingsserviceaftalen er aktiv. Det er derfor en god idé at holde øje med din betalingsoversigt.

 

Kontakt os

Tag kontakt i dag

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

BJØRNSHOLM A/S  •  CVR 37 97 57 37

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.

Sommertid

I forbindelse med sommerferie har vi ændrede åbningstider på telefonerne. Vi har åbent fra kl. 10.00 til 12.00 i ugerne 29, 30 og 31. BJØRNSHOLM ønsker alle en rigtig god sommer.